SOPIMUSEHDOT

Sopimusehdoissa noudatetaan Suomen lakia. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. Kuluttajan tulee myös tutustua sopimusehtoihin ja toimitusehtoihin.

Asiakas sitoutuu pitämään salasanansa henkilökohtaisena ja vastaa tunnuksellaan tapahtuvasta asioinnista verkkokaupasta.

Tilaaminen

Tilaaja on vastuussa valitsemistaan ​​tuotteistaan ​​ja velvollinen tarkastamaan ne haluamispyyntöön ennen tilauksen vahvistusta ja maksamista pisarashop.fi kotisivuille. Tilaus sitova, kun asiakas sen sivustolla vahvistanut ja maksanut. Sekä kiinacenter.fi että kuluttaja sitoutuvat sopimukseen ja ovat velvollisia noudattaa tilaushetkellä voimassaoleva tilaus – ja sopimusehtoja kaikilta osin. Kuluttajan tehtyä tilauksen hänen katsotaan hyväksyvänsä kauppaan liittyvät ehdot, tuotteiden ominaisuudet, voimassa olevat hinnat ja toimitusajat sekä myös sen, että tuotteiden väri voi luonnosta poiketa hieman verkkosivuilla esitetyistä värimalleista. Tilaus jälkeen kuluttaja saa sähköpostitse tilausvahvistuksen. Kuluttajan tulee tarkistaa, että tilausvahvustan sisältö on oikea.

HINNAT

Tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät Kiinacenter.fi-sivustossa. Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 24%. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Voimassaoleva hinta euroissa (EUR). Kiinacenter.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksen ja tilauksen perumisen “selvissä hintavirhe” -tapauksissa. Hintavirhe tapauksissa virheellinen hinta niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeavuudesta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän väärin esim. Nollatuotteet tai desimaalivirheet ilmoittaessaan hinnan. Tilauksen lisätään toimituskulut tuotteiden laadusta, painosta, toimitustavasta ja – paikasta riippuen.

Maksuehdot

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) lasku

b) suomalaiset verkkopankit

c) korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard)

d) osamaksuvaihtoehdot

Kuluttajan tulee palata maksutapahtuman jälkeen takaisin verkkokauppaan, jotta tilauksesi etenee loppuun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tuotteet siirtyvät toimitettaviksi, kun asiakas maksaa tuotteista ja suorituksesta näkyy järjestelmässä.

Oikeus evätä tilaus

Kiinacenter.fi pidättää oikeuden evätä tilauksen tarvittaessa

Tietoturva

Asiakkaan tietoon siitä, että avoimen tietoverkon käyttö sisältää tietoturvallisuusriskiä. Kiinacenter.fi pyrkii järjestää tietojärjestelmiensä tietoturvasta yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja estää asiattomien pääsyn tietojärjestelmään.

Kiinacenter.fi ei vastaa asiakkaan tietoturvallisuudesta palvelun käytössä. Asiakas vastaa itse palvelun käyttöön tarvittavista tietokoneiden, tietojärjestelmien, lähiverkon tai muiden vastaavien laitteiden tai järjestelmien suojaamisesta ja tietoturvasta. Asiakas vastaa riittämättömän suojauksen seurauksista sekä asiakkaan epätoivosta vahingoista, jotka aiheutuvat verkon tai verkon levinneistä viruksista ja muista vastaavista haittaohjelmista, käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Palveluun rekisteröityneet asiakkaat ovat pisarashop.fi:n asiakasrekistereissä, missä asiakkaan rekisteröitymishetkellä tai muutoin annetuilla tiedoilla käytetään mm. asiakkaan henkilöllisyyden todentamista, asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon, muihin vastaaviin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin. Kiinacenter ei luovuta asiakasrekisterinsä tietoja kolmannen osapuolen kanssa ilman asiakkaan suostumusta.

Reklamaatio

Jos kuluttajalle toimitettu väärä tuote, tuote vahingoittunut jne. Tulee kuluttajan ilmoittamaan asiasta sähköpostitse meille kohtuullisessa ajassa, kuitenkin vähintään kahdeksan päivän kuluttua lähetyksen vastaanottamisesta.

Kiinacenter.fi ei vastaa

a) tuotteen vääränlaisen käsittelyn tai käytön aiheuttaminen vaurioista

b) virheellisesti kootuista tai asennetuista kalusteista

c) vääränlaisen säilytysolosuhteen aiheuttava vaurioista

d) tuotteen normaalikäyttöön aiheuttamasta kulumisesta.

Ylivoimainen este (force majore)

Kiinacenter.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeuttaa tai myöhästyy Kiinacenter.fi:n ulkopuolelle vaikuttavista seikoista, kuten viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kiinacenter.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. kiinacenter.fi ei vastaa myöskään ylivoimaisesta esteestä, joka aiheutuu välillisistä haitoista aiheutuneesta virheellisestä kunnosta tai viivästyneestä toimituksesta.

Ehtojen muuttaminen

Kiinacenter.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Tilaaja on ennen tilausta. Tutustua kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Muut ehdot

Kiinacenter.fi ei vastaa virhearvioista tai mittausvirheistä. Tuotteiden säilyttäminen on kuluttajan vastuulla. Kiinacenter.fi ei hyväksy palautettavaaksi esim. kastuuden takia myyntikelvottomaksi muuttunut tuote. Tällaisissa tapauksissa tuotteen lähetetään kuluttajalle takaisin tästä kustannuksesta. Sopimusehtojen ulkopuolelta jääneissä tapauksissa noudatetaan Suomen lakia sekä kuluttajakaupan yleisiä säädöksiä.

Lähetyksen noutaminen jättäminen ei ole tilauksen peruminen eikä oikeuta rahojen palauttamista. Tilauksen uudelleen lähettämisestä aiheutuvat kulut tulevat vastaanottajan maksettavaksi.

Poisto- ja alennustuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tuotteissa voi esiintyä pieniä kosmeettisia virheitä tai muita puutteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *